Vacature Senior Consultant bij Van Der Hoef & Partners


Als Senior Consultant (v of m) ben je verantwoordelijk voor het search- en recruitmentproces. Je bent enthousiast over onze werkwijze en de visie die wij op het vak hebben. Ondernemerschap en nieuwsgierig zijn, passen bij de functie en bij jou. Je hebt energie, bent creatief en op samenwerking gericht en staat positief in het leven. Kenmerken zijn ook dat je zakelijk, commercieel en resultaatgerecht bent. Mensen gunnen je graag iets omdat je open bent en prettig in de omgang. Je luistert en kunt mensen overtuigen. Ook ben je uitstekend georganiseerd en je doet wat is toegezegd en afgesproken.

Daarnaast heb je als manager ten minste tien jaar werkervaring in verantwoordelijke posities, bij voorkeur ook in de search- en selectiebranche. Het is jouw doel om je voor de lange termijn aan ons te verbinden en wij gaan graag in gesprek over mede-eigenaarschap.

Als je belangstelling hebt kun je rechtstreeks contact opnemen met Wouter Albersen, algemeen directeur, hij geeft je graag meer informatie.

Voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen kunt je kijken op onze sites; www.vanderhoefenpartners.nl, www.discura.nl, www.curegie.nl en www.vdhexecutive.nl.

Solliciteren
Wilt je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV op .

Meer informatie?

Wouter Albersen

026-442 44 40